Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@20:29:59 GMT

«پناه آخر» پاسخی به جهان معنایی امروز

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۱۱۵۸

«پناه آخر» پاسخی به جهان معنایی امروز

نشست خبری عوامل سریال پناه آخر روز دوشنبه مصادف با ۱۳ آبان با حضور عوامل تولید در سالن جلسات روابط عمومی صدا و سیما برگزار شد.
در این نشست بهرنگ ملک محمدی(مدیر گروه فیلم سریال مرکز سیما فیلم)، غلامرضا الماسی (مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک)، داود شاه بابایی (تهیه کننده)، داریوش یاری (کارگردان)، صادق خوشحال (نویسنده)، محمود یار محمد لو( تدوینگر) و بازیگرانی چون امین زندگانی، حدیث میر امینی، عباس غزالی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردان این سریال در ابتدای این نشست، گفت: پناه آخر با یک نیت ساخته شد می خواستم پاسخی دهد به جهان معنایی امروز که خیلی از مردم در جهان به دنبال آن هستند و بعضا صداهای آنها شنیده می‌شود.
داریوش یاری تصریح کرد: وقتی صحبت از عاشورا می‌شود، همیشه یک تابلو نقاشی در ذهن ما نقش می‌بندد که ۳۰ هزار نفر در مقابل ۷۲ نفر را می‌بینیم که به نظر من همه این نمادهای صفت‌های خوب و بدی هستند که هر روز هم ما با آنها مواجه می‌شویم.

حاج مرتضی جوانمرد بود
یاری درباره شخصیت حاج مرتضی در سریال که بیش از حد مثبت تصویر شده توضیح داد: شخصیت حاج مرتضی قرار است نمایندگی کند جمعیت جوانمردان در جامعه را که نقش موثری در کشور ما داشتند. خیلی از افراد به من می‌گفتند که چرا این شخصیت تا این حد خوب است و من افسوس می‌خوردم که انگار جوانمردان ما شبیه اصحاب کهف شدند و کسی آنها را نمی بیند.

کارگردان پناه آخرگفت: جملاتی می گویم که شعاری ترین جملاتی است که تاکنون شنیده اید. لبیک یا حسین، ایستادن مظلوم مقابل ظلم و ... همین جریان در تنه قصه پناه آخر سوار می شود.
وی تصریح کرد: ما در این فیلم نامه از تصمیم گیری گفتیم. اگر شعاری یا اغراق آمیز شد چون می خواهد از قهرمان و از یک تغییر و تحول بگوید. چون سعی کردیم سریالی که قرار است از امام سوم شیعیان بگوید
برای مخاطبان تکان دهنده باشد. تصمیم امام حسین ع تصمیمی تکان دهنده بود که امروز شعار شده است. ما اتفاقا خواستیم از حر بگوییم.

بازخوردهای سریال
صادق خوشحال نویسنده پناه آخر نیز در این خصوص بیان کرد: بازخوردهای خوبی از این سریال گرفتم و مردم مضامینی که در سریال مطرح می‌شد را دوست داشتند.

همدلی عامل ساخت سریال خوب

امین زندگانی یکی از بازیگران سریال پناه آخر اظهار داشت: کار آنتن دار پروژه بسیار سختی است و اگر عوامل ندانند چه می‌خواهند کار به سرانجام نمی‌رسد. خوشبختانه همدلی موجود در این کار سبب شد تا اثر خوبی تولید شود که مردم آن را دوست داشتند.
وی در ادامه گفت: من با بازپخش برخی سریال ها مشکلی ندارم اگر سریال‌ها تکرارهای بیشتری حتی در شبکه‌های دیگر داشته باشد، قطعا اتفاق بهتری خواهد بود. چراکه ما به دنبال مخاطب هستیم که به این ترتیب می‌توان چنین اتفاقی را رقم زد.

مردم با ریز بینی سریال می بینند

حدیث میرامینی نیز با تاکید بر اینکه کار در این سریال را بسیار دوست داشت گفت: امروز که پاسخگوی مخاطبان بودم متوجه شدم که مردم چقدر با ریزبینی سریال‌ها را می‌بینند. این اتفاق مسئولیت ما را بیشتر می‌کند تا بهتر کار انجام دهیم. بیاییم انرژی بیشتر بگذاریم و کارهای بهتری را تولید کنیم تا سلیقه مردم را بالاتر ببریم.

پایان غافلگیرانه

عباس غزالی هم با تاکید بر اینکه همیشه کار در تلویزیون را دوست دارم، اظهار داشت: برایم افتخار است که در کاری حضور داشته باشم که مردم آن را دوست داشته باشند. همیشه قبل از هر کاری نگرانم که نتیجه کار آبرومند باشد و اکنون از بابت بازی در این سریال از خودم راضی هستم.
وی ادامه داد: همیشه کارهای مناسبتی را خطری تهدید می‌کند که اغراق نکند و این کار از پس این چالش بر آمد که سبب خوشحالی است. نکته‌ای که در ابتدای خواندن فیلمنامه برایم جذاب بود، پایان غافلگیرانه آن بود که آن را از کلیشه دور کرد.

صرفا نمی خواهیم واقعیت ها را بگوییم

صادق خوشحال نویسنده این سریال درباره انتقاد به غیر واقعی بودن برخی سکانس ها در پناه آخر گفت: ما سعی نداریم صرفا واقعیت ها را نشان دهیم بلکه سعی داریم بهترین موقعیت را نشان دهیم. به همین خاطر است که روایت را به گونه ای پیش ببریم که تیپ به سمت شخصیت رفتیم.

باید حساس ترین ایام مذهبی را روایت می کردیم
میر امینی نیز گفت: ما در این سریال دست گذاشته بودیم روی حساس ترین ایام مذهبی مان، از ایامی گفتیم که ایران خودش صحرای کربلا است. خب معلوم است که نمی توانیم در داستانی که قرار است از محرم بگوید از شعار و قهرمان پروری دور باشیم باید کمی داستان شعاری باشد.

از حر گفتیم
یارمحمدلو نیز در همین رابطه گفت: آیا قصه ها را باور می کنید، اگر عین قصه در واقعیت اتفاق بیفتد اصلا قصه نیست مستند است. قصه دنیای خلق شده دست نویسنده است. پس می تواند ماجرا را به سمت چیزی ببرد که دوست دارد.
میر امینی تصمیم غیر عادی گرفته است و همین داستان را زیبا تر می کند.

مشکل بودجه داشتیم

مدیر گروه فیلم و سریال سیما فیلم نیز اظهار داشت: انتقادی که به سریال ما گرفته شد این بود که چرا آنقدر سریال کوتاه بود. باید گفت مشکلات بودجه باعث این مشکلات شد اما داستان می توانست در ۳۰ قسمت ساخته شود.
در نمایش خانگی پول و بودجه کلانی جا به جا می شود آن هم بدون رعایت ممیزی ها. حالا تلویزیون با تمام محدودیت ها و بودجه کمی که در دست دارد سعی می کند برای خانواده ها سریال بسازد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران نشست خبری بازیگر سینما و تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده

به گزارش خبرآنلاین، مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید از منتقدین منصف و معتدل تقدیر به عمل آورند و به مطالبی که مطرح می‌کنند توجه جدی نمایند و ترتیب اثر بدهند. منتقدین منصف، خیرخواهان نظام و مردم و کشور هستند و وجود آنها برای جلوگیری از انحراف حکمرانان از مسیر حق و عدل، ضرورت دارد و فقدانشان به ضرر کشور و حتی به ضرر حکمرانان است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اهمیت استقبال حکمرانان از منتقدین منصف و معتدل در اینست که ترتیب اثر دادن به نقطه ‌نظرات آنان، راه را بر افراد تخریب‌گر و برانداز که در پوشش منتقد ظاهر می‌شوند می‌بندد و جامعه را از عوارض منفی آنچه آنها مطرح می‌کنند مصون نگه می‌دارد. مسئولان نظام اگر به این نکته بسیار ظریف و در عین حال مهم توجه و به آن عمل کنند، این کار آنها منشأ دو فایده بزرگ خواهد بود. یک فایده اینست که عملکرد خود حکمرانان تصحیح می‌شود و فایده دوم اینست که زمینه‌ای برای میدان‌دار شدن منتقدان تخریب‌گر و برانداز باقی نمی‌ماند و مردم بطور طبیعی آنان را طرد می‌کنند و به مطالبشان اهمیتی نمی‌دهند. نتیجه این می‌شود که جامعه صاحب حکمرانی سالم و مطلوب خواهد شد و در چنین جامعه‌ای جائی برای تخریب‌گران و براندازان وجود نخواهد داشت. آنچه مایه تأسف است اینست که در اثر عدم توجه مسئولین به انتقادهای منصفانه و خیرخواهانه، عرصه برای کسانی که در پوشش انتقاد، اغراض براندازانه خود را دنبال می‌کنند باز می‌شود. مهم‌تر اینکه با میدان‌دار شدن عناصر افراطی، فرهنگ اعتدال به فراموشی سپرده می‌شود و در تمام زمینه‌ها فرهنگ افراط رشد می‌کند. این، خطر بزرگی است که روحانیت باید با آن مبارزه کند و به آن اجازه رشد یافتن ندهد. یک آفت بزرگ که از بطن روش‌های افراطی سر برمی‌آورد، اِعمال بغض‌های ایمان‌سوز است. معیار افراد افراطی به جای آنکه حمایت از حق و مبارزه با باطل باشد، مخالفت با هر چیزی است که فلان شخص می‌گوید و هدفی است که او آن را دنبال می‌کند خواه حق باشد یا باطل. به عبارت روشن‌تر، افراطیون وقتی با کسی مشکل داشته باشند، او اگر در زمانی که آفتاب به همه جا تابیده بگوید الآن روز است، افراطیون خواهند گفت نه‌ خیر اینطور نیست و الآن به هزار دلیل شب است و اگر در شب تار، او بگوید الآن شب است آنها خواهند گفت الآن روز است! چنین کژراهه‌ای را حتی از افراد غیرمنتسب به روحانیت نمی‌توان پذیرفت چه رسد به افرادی که مدعی برخورداری از علوم دینی هستند. متأسفانه این روش افراطی و بشدت انحرافی در حال گسترش است و کار به جائی رسیده که بعضی از این افراد حتی حاضر شده‌اند برای نشان دادن بغض خود به تعفن برجامانده از رژیم شاهنشاهی پناه ببرند. البته این، نتیجه عدم تعادل کسانی است که از چاله تفریط به چاه افراط غلطیده‌اند و انتظار دیگری از افرادی با چنان سابقه‌ای نمی‌توان داشت، سوختن ایمان در آتش بغض‌های جاهلی. روحانیت باید خطر بغض‌های ایمان‌سوز را جدی بگیرد و با تقویت روش اعتدالی در تمام زمینه‌ها، مانع گسترش روش‌های افراطی شود. رسیدن به این هدف مهم، نیازمند فرهنگ‌سازی است و با اظهار تأسف و بی‌عملی هیچ مشکلی حل نخواهد شد. 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904136

دیگر خبرها

  • ادامه سریال قدیمی آیینه ساخته می‌شود؟
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده
  • عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • جانشین فرمانده سپاه: عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی